Presentació d’Afers Narrativa

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Presentació d’Afers Narrativa

L’editorial Afers eixampla el seu catàleg amb una nova col·lecció de narrativa dedicada a la literatura estrangera i la literatura catalana. Us convidem a la presentació dels tres primers títols de la col·lecció:

Mal jueu, de Piotr Smolar: un relat familiar d’exili i combat al cor d’Europa i una pregunta ineludible: què significa ser jueu avui?

Espurna, de Xavier Serra: novel·la coral sobre les esperances i les frustracions de la lluita clandestina d’un grup de joves militants als darrers espeternecs de la dictadura franquista. L’anhel d’una triple revolta social, política i nacional que mai n’ha arribat a encendre’s.

L’Agnese va a morir, de Renata Viganò: un clàssic de la literatura italiana sobre la resistència partisana durant la Segona Guerra Mundial. A la crueltat i l’anihilació moral de la guerra feixista s’hi oposen la fraternitat i l’heroïcitat anònima d’una “mamma” Agnese que s’alça contra la indiferència i tria morir.

 

En la presentació hi intervindran els membres del comité de direcció de la col·lecció: Josep Alapont, Vicent Olmos i Clàudia Serra.

Detalls

Data: 30/04/2021
Hora 19:00
Activitat categories:

Recinte

Llibreria Fan Set

La inscripció es farà a traves de l’app de reserva d'entrades "Eventbrite":

Inscripció gratuïta obligatòria a Eventbrite

S'informa a les persones que assistisquen que:
- És millor avançar l'arribada a l'esdeveniment per evitar cues.
- L'aforament estarà limitat amb assignació de seients seguint la normativa vigent.
- A l'esdeveniment s’aplicaran totes les normes generals establertes per a la reducció del contagi pel Covid-19.
- És obligatori l’ús de caretes, preferentment higièniques i quirúrgiques, així com l’ús adequat d’aquestes, és a dir, que ha de cobrir des de la part del septe nasal fins a la barbeta inclosa.

.

AMB EL SUPORT DE