«Lehna», de Josep Escuin

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

«Lehna», de Josep Escuin

«Lehna» és un projecte artístic que es compon d’una sèrie de fotografies, vídeos i il·lustracions al voltant de la temàtica de la fi de l’era humana i de la figura d’un personatge fictici, Lehna, l’última habitant sobre la faç de la terra o, potser, la primera d’un món nou. Creat pel fotògraf Josep Escuin en col·laboració amb la ballarina Cristina Gómez i la il·lustradora Laura Escuin, la idea del projecte sorgeix al maig de 2018 quan el fotògraf valencià i la ballarina manxega es coneixen i decideixen sortir a fer fotos junts, aconseguint en aquesta primera sessió, i una mica per atzar, la imatge «disparadora» del projecte, que resumeix i aglutina tot el que va vindre després.

A partir d’aquesta imatge, durant 2018, 2019 i 2020, Josep i Cristina realitzen una sèrie de trobades en diferents localitzacions amb l’objectiu de donar forma i caràcter a aquest personatge inquietant de la primera sessió, Lehna, situant-la en un món post-apocalític, de naturalesa distòpica i amb aires retro-futuristes. Sense saber-ho, els dos artistes estaven començant un projecte la temàtica del qual, avui i arran del que ha passat amb la pandèmia covid-19, està en boca de tots i la conclusió podria ser aquesta: o tenim cura del planeta i ens cuidem o aquí no quedarà ningú.

L’exposició s’inaugura el 7 de maig i es podrà visitar fins al 5 de juny. Per les circumstàncies sanitàries no hi haurà acte d’inauguració. Els dies 3 i 4 de juny, a les 19.00 hores i a l’àtic de l’edifici, amb motiu de la clausura, es podrà veure l’acció performàtica «Anhel», amb Cristina Gómez i Daniel Maia com a intèrprets i amb música d’Edu Comelles (vegeu la programació dels dies corresponents).

Més informació al nostre blog

maig 07 2021

Detalls

Inici: 07/05/2021 | | 00:00
Fi: 05/06/2021 | | 00:00
Activitat categories:

Recinte

Sala d’exposicions

Horaris de visita a l'exposició:
--De dilluns a divendres: de 10.00h a 21.00h
--Dissabtes, diumenges i festius: tancat

AMB EL SUPORT DE