Videocreació: Mercedes Gaspar

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Videocreació: Mercedes Gaspar

Mostra Viva del Mediterrani 2020
Videocreació

Mercedes Gaspar, 1964, és aragonesa nascuda a Saragossa, però sempre ha estat vinculada a Calanda, Terol, on ha viscut la seua infància i adolescència, i d’allí procedeix la major part dels seus avantpassats, encara que també té arrels a Gotor, i a Sádaba, ambdós província de Saragossa.
Ha dirigit teatre, cinema, i videoart i escriu poesia i conte. Ha rebut nombrosos premis. Va rebre l’homenatge de la Plataforma de Nous Realitzadors, a Madrid, en reconeixement a la seua carrera. S’ha publicat un llibre sobre la seua trajectòria: Mercedes Gaspar una cineasta total, editat per la SGAE i l’Institut Buñuel, i escrit per Mercedes Borrás i Alberto Úbeda. Ha rebut l’homenatge de Proyectaragón amb la presentació del llibre, i l’emissió de dos cicles amb els seus treballs. Ha realitzat la seua primera exposició de fotografia, estrenada a Madrid, durant els actes d’homenatge i a Saragossa durant Proyectaragón, a les sales Camón de Madrid, i Spectrum Sotos de Saragossa.

PROJECCIONS:

· Retrato de un Autorretrato literario, sobre les memòries de Ramón y Cajal
· Buñuel seres y enseres en caos, la deconstrucció d’El perro Andaluz de Luis Buñuel
· El derecho de las patatas
· Las partes de mí que te aman son seres vacíos

Organització: Mostra Viva del Mediterrani amb la col·laboració del Festival Internacional Dona i Cinema i l’Octubre CCCC.

Detalls

Data: 15/10/2020
Hora 19:00
Activitat categories: ,

Recinte

Sala d’actes

La invitació es gestiona a traves de l'app de reserva d'entrades "Eventbrite"

:

Invitació gratuïta obligatòria a Eventbrite

AMB EL SUPORT DE