Presentació de Les mutacions socials de la COVID-19 (informe de l’Institut d’Estudis Catalans)

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Presentació de Les mutacions socials de la COVID-19 (informe de l’Institut d’Estudis Catalans)

Les mutacions socials de la COVID-19: Informe de l’Institut d’Estudis Catalans / Elaborat per la Secció de Filosofia i Ciències Socials; a cura d’Andreu Domingo i Mercè Barceló

–Presentació: Jaume Guillamet, president de la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’IEC; Josepa Cucó, Vice-presidenta.
–Intervinents (autors): Andreu Domingo, codirector del llibre; Josep Vicent Boira i Albert Moncusí, coautors.

El llibre que us presentem és el resultat final del projecte de recerca titulat «Impacte social de la covid-19. Una mirada multidisciplinària» (Barcelona: SFCS, IEC), coordinat per Andreu Domingo i Valls i Mercè Barceló i Serramalera, elaborat en el si de la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’Institut d’Estudis Catalans, i patrocinat per aquesta institució.

Ara, complementàriament, es vol oferir una versió de caràcter divulgatiu, més breu, per tal de poder arribar a tot tipus de lector. Es mantenen, però, les dues notes que revaloritzen aquesta obra col·lectiva: la mirada multidisciplinària sobre un mateix objecte, i el prendre com a punt de referència els territoris de parla catalana.

 

(Institut d’Estudis Catalans)

novembre 08 2022

Detalls

Data: 08/11/2022
Hora 19:00
Activitat categories:

Recinte

Aula 1

AMB EL SUPORT DE