#EspaiCiència: «Què ens fa humans», amb Valentín Villaverde i Juan Nácher

Loading Activitats

#EspaiCiència: «Què ens fa humans», amb Valentín Villaverde i Juan Nácher

Conversa amb Valentín Villaverde i Juan Nácher moderada per la periodista Reis Juan.

Valentín Villaverde, catedràtic emèrit de prehistòria (UV) especialista en art prehistòric, ha estat director d’una diversitat d’excavacions en territori valencià. És autor de La mirada neandertal: orígenes del arte visual (PUV 2020)

Juan Nácher, neurocientífic i catedràtic de biologia cel·lular (UV), especialista en plasticitat neuronal. Traductor del llibre de Sara Manning A una molècula de la locura. Relatos del cerbero secuestrado (PUV 2023).


L’Espai Ciència de l’Octubre CCC és una iniciativa de l’Institut d’Estudis Catalans i compta amb la col·laboració d’Acció Cultural del País Valencià, la Unitat de Cultura Científica i Innovació / Càtedra de Divulgació de la Ciència de la UV, la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia, el Centre Superior d’Investigacions Científiques, la llibreria Fan Set i la revista Mètode.
Amb la col·laboració d’Edicions Bromera.

setembre 18 2024

Detalls

Data: 18 setembre
Hora 19:00
Activitat categories:

Recinte

Aula 1

El nostre futur amb la ciència. Cicle de converses celebrant 30 anys del Premi de divulgació científica Estudi General de la Universitat de València i de la col·lecció Sense Fronteres d’Edicions Bromera.

AMB EL SUPORT DE