Concert-presentació de Topologías sonoras. Carlos Galán i Grupo Cosmos 21

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Concert-presentació de Topologías sonoras. Carlos Galán i Grupo Cosmos 21

Presentació de Topologías sonoras (EdictOràlia, València, 456 p). Una acuradíssima edició on es fa un repàs a la creació musical des d’òptiques molt variades (poètica, reflexiva, crítica, analítica, acústica, musical, sociocultural…) dels 25 tipus de silenci, 50 naturaleses de l’humor en la música, 13 qualitats del so, 22 veus de la veu, 11 sambenets de la música contemporània…

Participaran a la presentació Josep Lluís Galiana (editor i improvisador), Llorenç Barber (compositor) i el mateix autor, Carlos Galán.

 

 

GRUPO COSMOS 21, dir. Carlos Galán: Celebra la seua XXXV Temporada de concerts “Músicas del Cosmos 2022” després de recórrer la geografia espanyola en tots els seus festivals més importants i de realitzar gires per Itàlia, Japó o Amèrica. El grup és pioner a Europa en la preparació i posada en escena i tres centenars de compositors li dediquen les seues obres. També han gravat per a RNE i TVE i una vintena de CD´s.

 

 

Carlos Galán (Madrid (1963). Catedràtic d’improvisació al RCSMM, és pianista, compositor i director del grup Cosmos 21. Premis d’interpretació i composició. Té un centenar llarg d’obres escrites fruit d’encàrrecs i festivals internacionals de tot el món. Creador de la Música Matèrica, sobre la qual ha impartit conferències per tot el món, és motiu de mitja dotzena de tesines i TFM i la seua música està enregistrada a 8 cedés monogràfics.

 

Programa del concert:

Duelo, op 120, Música Matérica LXV: Carlos Galán
Desig: Llorenç Barber
El peso de un ángel, op 94, Música Matérica XLII: Carlos Galán
Musica nuda: Llorenç Barber
Morse Gomero***: Carlos Cruz de Castro
Gomera, op 122, Música Matérica LXVII***: Carlos Galán
Peces músico-visuals (Guants – Bumerang – Madrigal – Carnaval): Josep M. Mestres Quadreny
Burlería, op 118, Música matérica LXIII: Carlos Galán
[*** Estrena mundial]

Grupo Cosmos 21: Vicente Martínez, flautes; David Arenas, clarinets; Luisa Muñoz, percussió petita; Carlos Galán, lira i direcció.

juny 17 2022

Detalls

Data: 17/06/2022
Hora 20:00
Activitat categories: ,

Recinte

Hall

AMB EL SUPORT DE