Espai Octubre Concerts

Espai Octubre Concerts


Espai Octubre Concerts és una nova iniciativa de l’Octubre CCC en el camp de la promoció i la difusió musicals. L’Espai està gestionat per les productores Metrònom, Play Producciones i Mésdemil. El projecte aspira a dur a terme una programació regular a la nostra sala, que tinga en compte tos els estils de la música popular i que servesca tant d’aparador per als artistes emergents com de lloc d’aterratge dels consagrats.
Els concerts començaran a les 20h i acabaran a les 21:30h. El preu de l’entrada variarà, depenent de l’espectacle. Entrades anticipades disponibles a notikumi.com i al mostrador de l’entrada de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània.

PRIMER CONCERT:

Joanes i la colla de Pantaix presenten el nou disc Revisat.
Dijous 8 d’octubre a les 20.00h.
Revisat és el nou treball de Joanes i la colla de Pantaix (Mésdemil). Un disc actual, fresc, acurat i positiu. El disc conté 13 cançons, 6 de discos anteriors, que han estat “revisades”, i 7 més d’inèdites. Totes, però, elaborades i presentades en format acústic, tot i que en alguns passatges no han pogut resistir-se a electrificar part dels temes. La veu peculiar de l’Eduard Joanes (cantant i líder dels mítics Pantaix) recorre tot el disc.
Entre les cançons ja conegudes trobem el clàssic “La Cassalla”, que no necessita presentacions. Pel que fa a les cançons noves, Joanes i la Colla de Pantaix continuen en la seua línia compromesa, fent palesos els moments que estem vivint, però amb sempre un to positiu i optimista.
Actualment, Joanes i la Colla de Pantaix són Eduard Joanes (guitarres elèctriques, acústiques i veus), Josep Maravilla (guitarres elèctriques, acústiques, espanyola, guitarró i baix), Carlos Llidó (bateria i percussió). I han comptat amb la col·laboració de Carraixet (cors i veus). El disc ha estat enregistrat als estudis La Cassona (La Ribera) amb Josep Maravilla de tècnic i de productor.
Entrades:
Anticipada a notikumi.com: 5€
Taquilla: 7€

AMB EL SUPORT DE