activitats

17.02.2020

Música

Espai Octubre Concerts

<< Tornar

08.10.2015 |

Joanes i la colla de Pantaix

20.00h a la sala d'actes


presenten el nou disc Revisat.

Revisat és el nou treball de Joanes i la colla de Pantaix (Mésdemil). Un disc actual, fresc, acurat i positiu. El disc conté 13 cançons, 6 de discos anteriors, que han estat “revisades”, i 7 més d’inèdites. Totes, però, elaborades i presentades en format acústic, tot i que en alguns passatges no han pogut resistir-se a electrificar part dels temes. La veu peculiar de l’Eduard Joanes (cantant i líder dels mítics Pantaix) recorre tot el disc.

Entre les cançons ja conegudes trobem el clàssic “La Cassalla”, que no necessita presentacions. Pel que fa a les cançons noves, Joanes i la Colla de Pantaix continuen en la seua línia compromesa, fent palesos els moments que estem vivint, però amb sempre un to positiu i optimista.

Actualment, Joanes i la Colla de Pantaix són Eduard Joanes (guitarres elèctriques, acústiques i veus), Josep Maravilla (guitarres elèctriques, acústiques, espanyola, guitarró i baix), Carlos Llidó (bateria i percussió). I han comptat amb la col·laboració de Carraixet (cors i veus). El disc ha estat enregistrat als estudis La Cassona (La Ribera) amb Josep Maravilla de tècnic i de productor.

Entrades:
Anticipada a notikumi.com: 5€
Taquilla: 7€

---
Espai Octubre Concerts és una iniciativa de l’Octubre CCC gestionada per les productores musicals Metrònom, Play Producciones i Mésdemil.

© 2008 Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99