Concert de Nadal amb Isabel Monar

Concert de Nadal amb Isabel Monar


Dimarts 22 de desembre a les 19.30h.
Obres de Schubert, Hahn, Mozart, Falla, Toldrà, Asencio, Matilde Salvador i Mompou.
Acompanyada al piano per Concha Sánchez Ocaña.
Alumna d’Ana Luisa Chova, la soprano Isabel Monar va ser Premi Extraordinar Final de Carrera i va debutar al Teatre Principal de València, la seua ciutat natal. De la successió d’òperes i concerts, destacaríem Turandot, –València–; Iphigenia a Tràcia, –Nova York i Boston–; Fidelio –Nancy, Santiago i Barcelona–; La púrpura de la rosa, -Ginebra, Madrid i Mèxic DF-; Così fan tutte, –Lausanne, Madrid, A Coruña i Pàdua–; Arabella, amb Opera North –Leeds–; L’elisir d’Amore i Idomeneo –Berna–; Neujahr Konzert amb l’Orquestra Sinfònica d’Hamburg i Miguel Ángel Gómez-Martínez; concerts de J. Rodrigo a Chicago; o Il barbieri di Siviglia al Festival de Peralada; a més d’altres actuacions aclamades com Dido and Eneas (Purcell) -Marsella-, Il re pastore, Il sogno di Scipione -Viena- i Zaide –Gmunden Festival, Düsseldorf i a la prestigiosa sala de concerts Concertgebouw d’Amsterdam – aquestes tres darreres de Mozart.


Per la seua banda, la pianista Concha Sánchez Ocaña és nascuda a Catarroja (l’Horta). Va realitzar estudis al Conservatori Superior de València amb els professors Carmen Calomarde i Daniel de Nueda, i va obtenir el Premi Extraordinari Final de Carrera en piano i música de càmera.
Ha intervingut en nombrosos concerts (Holanda, França, Àustria, Suïssa, Itàlia…). És membre fundadora del grup de càmara Studium Musicae i el seu interès pel món del lied l’ha portat a actuar juntament amb destacades figures del cant com Ana Luisa Chova, Miguel Ramón, Carlos López, Lambert Climent, Isabel Monar i Francisca Ortí, entre d’altres. Ha col·laborat amb Jordi Savall, Pedro Pirfano, Enrique García Asensio i Eduardo Cifre. En la seua discografia compta, entre d’altres, amb un monogràfic de Toldrà juntament amb la soprano Isabel Monar.

Programa
Gesänge des Harfners, Schubert
L’énamourée, R. Hahn
Sí mes vers avaient des ailes, R. Hahn
Voi Che sapete (Les bodes de Fígaro), W.A. Mozart
El paño moruno, M. Falla
Nana, M. Falla
Por los caminitos, M. Salvador
Dorm, M. Salvador
Tan tarantan, M. Salvador
Epifanía, V. Asencio
Festeig, E. Toldrà
Vinyes verdes, E. Toldrà
Els albercocs i les petites collidores, E. Toldrà
Romanç de Santa Llúcia, E. Toldrà
Mira quina resplandor, F. Monpou
La nit de Nadal, popular
Entrades: 10 euros (socis d’ACPV: 7 euros)
Les entrades es venen només a taquilla el mateix dia del concert. Tot i això es pot fer una reserva telefònica per les vesprades al 96 315 77 99.

AMB EL SUPORT DE