activitats

20.01.2020

Música

22.12.2015 |

Concert de Nadal, per Isabel Monar (soprano)

19.30h a la sala d'actes


Obres de Schubert, Hahn, Mozart, Falla, Toldrà, Matilde Salvador i Mompou.
Acompanyada al piano per Concha Sánchez Ocaña.

Alumna d’Ana Luisa Chova, Isabel Monar va ser Premi Extraordinar Final de Carrera i va debutar al Teatre Principal de València, la seva ciutat natal. De l’alternància d’òperes i concerts, destacaríem Turandot, –València–; Iphigenia en Tracia, –New York i Boston–; Fidelio –Nancy, Santiago i Barcelona–; La púrpura de la rosa, -Ginebra, Madrid i Mèxic DF-; Così fan tutte, –Lausanne, Madrid, La Coruña i Padova–; Arabella, amb Opera North –Leeds–; L’elisir d’Amore i Idomeneo –Berna–; Neujahr Konzert amb l’Orquestra Sinfònica d’Hamburg i Miguel Ángel Gómez-Martínez; concerts de J. Rodrigo a Chicago; o Il barbieri di Siviglia al Festival de Peralada; a més d’altres actuacions aclamades com Dido and Eneas (Purcell) -Marseille-, Il re pastore, Il sogno di Scipione -Viena- i Zaide –Gmunden Festival, Düsseldorf i a la prestigiosa sala de concerts Concertgebouw d’Amsterdam – aquestes tres darreres de Mozart.

També ha interpretat el rol principal de l’òpera Radamisto de Händel, a l’auditori Baluarte a Pamplona, també a València amb la Wiener Akademie i a Los Angeles i La filla del rei barbut de Matilde Salvador al Teatre Principal de Castelló. Ha cantat el rol de Salud de La Vida Breve de Manuel de Falla, així com els papers principals a Belshazzar de Handel i Las Golondrinas de Usandizaga. També va fer el rol de Blanche de la Force, als Dialogues de Carmélites de Poulenc al Palau de la Música de València.

De la seva discografia podem destacar els monogràfics sobre Mompou, Toldrà, Vicente Asencio, Matilde Salvador i Asins Arbó entre d’altres.

--
Entrades: 10 euros (socis d'ACPV: 7 euros)
Les entrades es venen només a taquilla el mateix dia del concert. Tot i això es pot fer una reserva telefònica per les vesprades al 96 315 77 99.

© 2008 Octubre CCCC

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99