XXIII Jornades Llibertàries CGT-València

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

XXIII Jornades Llibertàries CGT-València

Del 13 al 17 de desembre de 2021
FUTURS POSSIBLES VS UTOPIES EMMORDASSADES

 

PROGRAMA

Dilluns 13 desembre

11:30h. Presentació de les jornades i assemblea de delegats i d’afiliats amb Ana Belén Martínez Villar (Secretària General CGT València), Charo Arroyo (Coordinadora de la Comissió de Memòria Llibertària de la CGT) i Rosa Mª Becerro Encinas (Secretària d’Acció Social CGT).

18:30 h. Xerrada i debat “De mordassa en mordassa”. De la Llei de Seguretat Ciutadana a la Llei de Seguretat Nacional. A càrrec de Coral Gimeno, Advocada del Gabinet Jurídic Confederal de CGT i de Eliseu Frigols i Brines, advocat i professor de Dret Penal de la Universitat de València.

 

Dimarts 14 desembre

18:30h. Xerrada-debat ”Amb la pandèmia covid19 és normal la nova normalitat? L’ús de la hiperstición per a delimitar el futur”. A càrrec de Juan Gérvas (metge general rural jubilat, doctor en Medicina, ex-professor de Salut Pública a l’Escola de Salut Pública de la Universitat Johns Hopkins (Baltimore, EEUU) i Rafael Cid (periodista i analista polític).

 

Dimecres 15 desembre

17:00 h. Programa especial en Ràdio Klara de CGT en Acción “Tercer sector: quan es posa en valor la precarietat” emés des del mateix Centre Octubre. Col·lectius de neteja, transport… totes aquelles persones que vulguen entrar a la ràdio en directe i abordar qüestions relacionades amb este greu problema.

 

Dijous 16 desembre

18:30 h. Xerrada-debat “Futurs possibles i alternatives de convivència“. Ruesta, recuperació i gestió d’un poble prepirinenc deshabitat. El cohabitage cohousing: una altra manera de viure i conviure. A càrrec de Martín Cristóbal (albergue de Ruesta), Ferran González (membre de Cobarraca) i Àlvar Martínez Vidal (membre de Garba Cohabitatge).

 

Divendres 17 desembre

18:00 h. “Escrivint el futur. La Distri i la Fundació Ferrer i Guàrdia” a càrrec de Juan Miguel Font (militant de CGT País Valencià i Múrcia) i Juan Ramón Ferrandis (Secretari General de CGT País Valencià i Múrcia).

19:00 h. “La col·lectivització com a alternativa futura al model capitalista, consumista i depredador de recursos”. Ángel Mora Castillo (Premi d’investigació Joan Fancesc Mira, llicenciat en Història, graduat en Història de L’art i en Antropologia Social i Cultural) presenta el llibre “La col·lectivització anarcosindicalista en la Guerra Civil espanyola”

 

 

Més informació


Jornades organitzades per CGT-València amb la col·laboració de l’Octubre CCC

desembre 13 2021

Detalls

Inici: 13/12/2021 | | 11:30
Fi: 17/12/2021 | | 21:00
Activitat categories:

Recinte

Aula 1

AMB EL SUPORT DE