Sessió d’improvisació lliure #13: Prado + Matthews + Galiana + Saavedra

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Sessió d’improvisació lliure #13: Prado + Matthews + Galiana + Saavedra

Junts per primera vegada!

Luz PRADO, Wade MATTHEWS, Josep Lluís GALIANA i Avelino SAAVEDRA, en concert .

Luz Prado i Wade Matthews constitueixen HEAR AND NOW. Un laboratori, una investigació, una exploració. A vegades, una explosió, altres, apenes una evanescent insinuació. Més que un so escoltat, és una escolta que esdevé en murmuri, tro, silenci. És un procés en procés, un proteic fluir que travessa l’ací i ara amb la seua escolta i, a vegades, el seu sonar. I és exactament això, eixe fluir, que compartim amb el públic. No és un regal, i no és fàcil. Compartir indicis mai ho és.

Josep Lluís Galiana i Avelino Saavedra són TRANSITIONS i vénen mapejant des de fa vora deu anys els límits d’allò imprevist en música i la verticalitat dels esdeveniments sonors i artístics. Entre la improvisació lliure i el free jazz, Galiana i Saavedra delimiten música i soroll, dialoguen en asimètriques derives sonores i exploren nous territoris asignificants.

 


Amb la col·laboració de Liquen Records i del Laboratori per a la Investigació dels Processos Creatius Contemporanis (AD LAB)

Detalls

Data: 13/12/2021
Hora 19:00
Activitat categories:

Recinte

Sala d’actes

Horari

  • Obertura de portes: 18.30h
  • Concert: 19.00h
  •  

Entrada: 5€

La reserva d’entrades es realitza a través de l’app Eventbritte (el pagament de les entrades serà a la taquilla, des de mitja hora abans de la sessió)

AMB EL SUPORT DE