Videocreació: Fem Tour Truck

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Videocreació: Fem Tour Truck

Mostra Viva del Mediterrani 2020
Videocreació

Selecció de peces de videoart de les passades edicions del certamen (artistes mediterrànies).

Fem Tour Truck és un festival Internacional i itinerant de vídeoart feminista que comença en febrer del 2016. Una iniciativa per a recuperar l’espai públic, les places de les ciutats i pobles, on es realitzen performances, tallers i es projecten els vídeos seleccionats en la convocatòria. El festival és una pràctica cultural anormal en la qual un camió recorre diferents països per a instal·lar-se en una plaça i generar un espai d’exposicions, de trobades, de debat i de col·laboracions per a poder arribar a aquelles persones i llocs on habitualment no arriben les programacions d’art, feminisme i cultura. L’objectiu és parlar de feminismes des de l’art, des de l’humor, des del quotidià, des dels marges, per a fer d’aquest festival una eina capaç de qüestionar el significat social i cultural de les pràctiques artístiques com a generadores de pensament crític.

El festival és iniciativa de l’artista Alejandra Bueno i es realitza des de la plataforma cultural Guerrilla Food Sound System, formada en 2013, per Alejandra i el seu company Rubén Castillejo. A aquesta iniciativa es va sumar el suport de l’associació Dones en les Arts Visuals MAV i l’associació Coolabora a Portugal. Posteriorment, van sorgir més aliats que van donar suport a la proposta donant difusió, suport logístic i d’infraestructura com: La Fabrica de Hielo (València), Hangar (Barcelona), Ocho y Medio (Quito) o l’associació Women Being (Escòcia-Portugal), responsable de l’organització de tres esdeveniments durant 2017.

PROJECCIONS
· Confinament rap (Anna Maria Staiano i Graham Bell Tornado)
· ANOD (Marta Arjona, Mei Casabona)
· Abans amaves la meua bogeria (Adi Dror)
· Naqam Diamond (Amaia San Sebastian)
· Encara (Gemma Ginovart)
· Degenerats (Gloria Picó)
· Interferències en el Paisatge (Cristina Ghetti & Elia Torecilla)
· Cactus (Lidia Milette Artigas)
· Sorgina –dona creadora- (Nuria Vilalta)
· Dúctils (Marisa Benito)
· Empty Klit (Sandra Lozano y Pilar Talavera)
· Jo ni abans ni després (Rosa Saez)
· Tot el que no som (Noelia Maeso)
· Blanca Vivas Pickman (Pussy Lovers)
· Silenci (Mercé Galán)

Organització: Mostra Viva del Mediterrani amb la col·laboració del Festival Internacional Dona i Cinema i l’Octubre CCCC.

Detalls

Data: 13/10/2020
Hora 19:00
Activitat categories: ,

Recinte

Sala d’actes

La invitació es gestiona a traves de l'app de reserva d'entrades "Eventbrite"

:

Invitació gratuïta obligatòria a Eventbrite

AMB EL SUPORT DE