Presentació del llibre L’agulla, d’Àngels Moreno

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Presentació del llibre L’agulla, d’Àngels Moreno

La presentació anirà a càrrec de Joan Deusa.
(Pagès Editors)

“Poemes en prosa, narració lírica? Tant és, escriptura pura i dura, rabiosa, rebel i rotunda, que vol respondre una pregunta lacerant i obsessiva: ‘Què en fem, de la realitat, quan l’amor i la mort es confonen?'”
(Àlex Susanna)

“Aquest text com un mirall, com una rosa. Aquest llibre com dir amor a totes les literatures que el precedeixen i sobretot les que aquí l’agombolen. Les imatges de la bastida onírica o inconscient del pre-somni, l’embriac que d’amor occí una dona i la del conreador de lilàs. Quina és la segona part de la construcció d’una identitat? Si la primera és la identificació, la segona seria la memòria, perquè sense memòria no hi ha vida. I, compte!, la memòria, de la mateixa manera que ho són la identificació i la identitat, és un artefacte trampós. L’agulla d’Àngels Moreno ho diu molt bé: “aquesta memòria com un simulacre, pura assuavint el profund, un temps enganyós”. L’obra de l’Àngels esdevé un exemple de com, des de la poesia, es poden enriquir determinats debats teòrics. I, a la vegada, ho matisa i saneja perquè l’intent no ve d’una pulsió científica sinó creadora.”
(De l’epíleg de Raquel Santanera)

Inscripció gratuïta a Eventbrite

setembre 18 2020

Detalls

Data: 18/09/2020
Hora 19:00
Activitat categories:

Recinte

Llibreria Fan Set

La inscripció es farà a traves de la app de reserva d'entrades "Eventbrite"

Inscripció gratuïta a Eventbrite

S'informa a les persones que assistisquen que:
- És millor avançar l'arribada a l'esdeveniment per evitar cues.
- L'aforament estarà limitat amb assignació de seients seguint la normativa vigent.
- A l'esdeveniment s’aplicaran totes les normes generals establertes per a la reducció del contagi pel Covid-19.
- És obligatori l’ús de caretes, preferentment higièniques i quirúrgiques, així com l’ús adequat d’aquestes, és a dir, que ha de cobrir des de la part del septe nasal fins a la barbeta inclosa.