Cicle de migmetratges amb Dona i Cinema

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Cicle de migmetratges amb Dona i Cinema

SESSIÓ DE DOCUMENTALS

L’Octubre CCC i el Festival Dona i Cinema tornen amb una altra col·laboració amb el festival La Cabina: proposem el visionat de dos migmetratges molt interessants que van participar el 2019 en aquests festivals:

 

Der Patriot, de Katja Fedulova
Alemanya, 2018
Intèrprets: Vassily Vlassow, Ekaterina Gromkyo, Vladimir Zhirinovsky
Durada: 30’
Sinopsi: Amb només 21 anys, Vassily Vlassov es converteix en el parlamentari més jove de la Duma russa. Amb la seua gran autoconfiança i bones maneres, podria haver-se convertit en una veu nova i refrescant, però les idees de Vasily estan arrelades en el partit LDPR, profundament conservador, i considerat feixista per molts.

Katja Fedulova va néixer a Leningrad, URSS, el 1975. El 1993 va marxar a Alemanya i va començar els seus estudis a l’Acadèmia Muthesius de Belles Arts i Disseny, a Kiel. Es va llicenciar el 2000 i es va traslladar a Berlín. Allí va començar els seus estudis de cinematografia el 2001 a l’Acadèmia Alemanya de Cinema i Televisió de Berlín (dffb). L’any 2010 va produir el documental “Ladies of fortune”, Diploma de l’Acadèmia Alemanya de Cinema i Televisió de Berlín (dffb) / Millor documental pel festival de cinema “Achtung Berlin” 2011, nominat al Premi First Step 2011 i llançat a la televisió a tot el país.

 

La bonne éducation, de Gu Yu
Xina-França, 2017
Durada: 29’

Sinopsi: S’acosten els exàmens, el curs escolar està a punt d’acabar per Peipei, una jove aspirant a artista d’un institut a la província de Henan, un districte pobre de la Xina. Abandonada pels seus pares i cap de turc per als seus companys de classe i els seus professors, aquesta “flor salvatge” mai no s’ha conformat amb les normes de la institució i no aconsegueix trobar el seu lloc.

Gu Yu: Després de graduar-se a l’institut, Gu Yu (nascuda el 1989) va a Paris des de la Xina, el seu país natal, per obtenir un grau en Cinema. Durant aquest període treballa com a assistent per a diversos directors francesos i xinesos.
La bonne éducation és la seua primera pel·lícula, un documental de “cinema directe” recolzat pel cineasta francès Nicolas Philibert. Actualment, Gu Yu està treballant en la seua primera obra de ficció.

Organitzat per l’Octubre CCC i el Festival Dona i Cinema amb la col·laboració del festival La Cabina.

Inscripció gratuïta obligatòria a Eventbrite

Detalls

Data: 15/09/2020
Hora 19:00
Activitat categories: ,

Recinte

Sala d’actes

La inscripció es farà a traves de la app de reserva d'entrades "Eventbrite"

Inscripció gratuïta obligatòria a Eventbrite

S'informa a les persones que assistisquen que:
- És millor avançar l'arribada a l'esdeveniment per evitar cues.
- L'aforament estarà limitat amb assignació de seients seguint la normativa vigent.
- A l'esdeveniment s’aplicaran totes les normes generals establertes per a la reducció del contagi pel Covid-19.
- És obligatori l’ús de mascaretes, preferentment higièniques i quirúrgiques, així com l’ús adequat d’aquestes, és a dir, que ha de cobrir des de la part del septe nasal fins a la barbeta inclosa.