Presentació del llibre La persistència dels roures, de Sebastià Carratalà

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Presentació del llibre La persistència dels roures, de Sebastià Carratalà

II Premi Ciutat d’Alcoi de Novel·la “Isabel-Clara Simó”.
Presentació amb l’autor acompanyat per l’editor Marc Senabre.

Una novel·la sobre una nissaga de l’alta burgesia valenciana, la seua lluita incansable per mantindre el prestigi i dels canvis que experimentarà quan una dona agafe les regnes del negoci familiar per primera vegada.

Alfredo Roure, banquer i home de negocis implacable, se sent vell i malalt. La perspectiva del final es converteix en una tragèdia per a algú que ha dedicat la vida a fer prosperar els negocis familiars a qualsevol preu. Però si alguna cosa caracteritza la nissaga és la seua resistència, la seua naturalesa persistent, pròpia d’un arbre sòlid i antic. Des de fa segles mantenen la seua posició, a pesar de les guerres, els canvis polítics o els problemes personals. I així serà en el futur, quan encara sota els efectes de la crisi econòmica de 2008, Susan, la filla d’Alfredo, agafe les regnes per a mantindre ben alt el nom, el poder i la influència dels Roure.

Amb aquesta novel·la, plena de girs i detalls, Sebastià Carratalà construeix un retrat irònic i molt perfilat sobre la burgesia valenciana, matisat pel filtre de la ficció, però amb més força fins i tot que la realitat mateixa.

 

(Bromera)

març 07 2023

Detalls

Data: 07/03/2023
Hora 19:00
Activitat categories:

Recinte

Llibreria Fan Set

AMB EL SUPORT DE