Presentació del llibre La patria en la cartera, de Joaquim Bosch

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Presentació del llibre La patria en la cartera, de Joaquim Bosch

Amb la presència de Joaquim Bosch, autor del llibre, i Juan Antonio Lloret, president de l’Associació Valenciana de Juristes Demòcrates.
Presenta l’acte Anna Oliver, presidenta d’Acció Cultural del País Valencià.

Aquest llibre és una reflexió argumentada sobre les singularitats del fenomen de la corrupció al nostre país des d’una perspectiva nova i transversal que abraça la història, el dret, la política criminal, l’ètica i la sociologia.

És a la dictadura de Franco quan la corrupció adquireix dimensions institucionals que continuen fins a l’actualitat. La nova democràcia va incórrer en continuïtats, però també en discontinuïtats derivades del nou sistema de partits. La manca de desenvolupament institucional va impedir una ruptura completa amb algunes pràctiques del règim anterior i va possibilitar noves formes de corrupció pròpies de les circumstàncies econòmiques d’aquestes darreres dècades.

Aquesta obra examina centenars de sentències d’un període ampli, des d’abans del franquisme fins als nostres dies per analitzar les dinàmiques més habituals de la corrupció.

 

(Ariel)


Acte organitzat per l’Associació Valenciana de Juristes Demòcrates amb la col·laboració d’ACPV.

gener 27 2022

Detalls

Data: 27 gener
Hora 19:00
Activitat categories: ,

Recinte

Hall

La inscripció es fa a traves de l’app de reserva d'entrades "Eventbrite":

Inscripció gratuïta obligatòria a Eventbrite

AMB EL SUPORT DE