Patraix Clarinet Quartet presenta Mestissatge

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Patraix Clarinet Quartet presenta Mestissatge

El Patraix Clarinet Quartet és una agrupació de nova creació nascuda al barri homònim de la ciutat de Valencia. Està integrat per Lucía Alcañiz (València, 1992), Lucía de la Puente (Getafe, 1992), Juanjo López (Vilagarcía de Arousa, 1995) i Adrián Ombuena (València, 1988).
Formats als conservatoris superiors de València, Castelló, Vigo i Anvers, en acabar els seus estudis cadascú emprengué un camí professional diferent: la interpretació o la docència. Després d’haver format part d’altres agrupacions, aquests instrumentistes han decidit engegar aquest nou projecte amb tot el seu bagatge musical i amb la voluntat de divulgar la cultura musical al públic en general mitjançant concerts didàctics i divertits.

 

 

Mestissatge és un recorregut sonor pel continent americà, de nord a sud, un concert que hibrida, de manera amena, música culta i música popular, autòctona i forana. És un diàleg amb l’oient perquè entenga allò que escolta. Es podria dir també que és “underground”, com “de cara B”: pareix “música clàssica” però el públic pot acabar ballant…


Facebook
Instagram
Youtube

gener 20 2023

Detalls

Data: 20 gener
Hora 19:30
Activitat categories:

Recinte

Sala d’actes

Horari

  • 19.00h: obertura de portes
  • 19.30h: concert
  •  

Entrades a taquilla: 5 euros

Reserves: patraixquartet@gmail.com

AMB EL SUPORT DE