Cinema: Pervertimento (la pregunta por el teatro), d’Alfonso Legaz

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Cinema: Pervertimento (la pregunta por el teatro), d’Alfonso Legaz

Presentació a càrrec del director i de Begoña Siles Ojeda, professora titular i directora de la Càtedra Luis García Berlanga de la Universitat CEU-Cardenal Herrera i periodista cultural de Makma, revista d’arts visuals i cultura contemporània.
Amb l’assistència de part de l’equip de protagonistes.

Sinopsi: Set estudiants de teatre amb la professora, que representaran una obra teatral en una coneguda escola d’art dramàtic de València, encarreguen una pel·lícula documental sobre el seu procés. Mentre les actrius ultimen assaigs i s’estrena, algú qüestiona si, allò que s’anomena “Documental”, pot donar compte de l’esdeveniment teatral, preguntant qui estudia teatre avui?

 

 

Idea i realització: Alfonso Legaz (2022)
Fotografia: Alfonso Legaz
So: àudio directe documental.
Participants: Teresa Pujol, María Ortuño, Marina Suay, Esther Tomás, Yarina Serban, Lucho Lo, Rachele Battistelli i Inma Ruiz.
(Premier Internacional: 37 Mostra de València-Cinema del Mediterrani)
Durada: 79’

Més informació a Makma.


La projecció de Pervertimento (la pregunta por el teatro) és llançadora conceptual d’un projecte conjunt que aplega Alfonso Legaz i el laboratori Momentolux. Al febrer l’artista oferirà un primer workshop dins d’un pla d’activitat corporal al laboratori de Russafa, basat en les seues investigacions i producció dels darrers anys sobre asfíxia creativa i consens estètic, autoestima i en-comú front a “foto de família” i emergir per res o fer un pas a la foscor.

gener 25 2023

Detalls

Data: 25 gener
Hora 18:30
Activitat categories:

Recinte

Sala d’actes

AMB EL SUPORT DE