IV Jornades AVVAC

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

IV Jornades AVVAC

–12.30h a 13.30h

TAULA RODONA: “ENFRONTAR LA PRECARIETAT”

Taula redona amb Montserrat Moliner (artista, gestora cultural i presidenta de la Plataforma Assembleària d’Artistes de Catalunya – PAAC), Rafael Peñalver (artista visual i president d’Artistes Visuals Associats de Madrid – AVAM) i Rafael Tormo Cuenca (artista, editor i gestor cultural, coordinador general d’Artistes Visuals de València, Alacant i Castelló – AVVAC.
● Agrupar-se com a necessitat de defensa i protecció
● Diverses estratègies d’actuació des de l’àmbit associatiu
● La UNIÓ_AC i resta d’associacions.
● Precarietat en l’era digital
● Urgències des del moviment associatiu

Coordina Emilio Gallego. AVVAC

 

 

–18.30 a 19:45h

CONFERÈNCIA: “ART (IN)ÚTIL”

DANIEL GASOL
(Valls, 1983). Artista i doctor per la Universitat de Barcelona, qüestiona discursos dominants construïts per poders fàctics sobre identitat, treball, classe o consum que converteixen formes de ficció i/o realitat. Inicia la seva trajectòria combinant investigació i producció artística, explorant els mecanismes que constitueixen narratives hegemòniques.
Acaba de publicar Art (in) útil i ens parlarà sobre l’existència de diversos tipus de creació o contextos que projecten què ha de ser art, així com sobre què considerem art emergent o obra expositiva. Com entenem i portem a la crítica les institucions adients per exhibir produccions artístiques, i com el sistema del capital i laboral afecta la creació i l’exposició d’art.

Coordina: Rafael Tormo. Coordinador general d’AVVAC.


Les IV Jornades AVVAC tenen lloc a l’Octubre CCC del 2 al 4 de desembre de 2021, organitzades per l’Associació d’Artistes Visuals de València, Alacant i Castelló, amb la col·laboració de l’Octubre CCC.
Més informació a info@avvac.net

desembre 04 2021

Detalls

Data: 04/12/2021
Hora 12:30 - 20:00
Activitat categories:

Recinte

Terrat

Per assistir a les jornades cal inscriure's a través d'aquest formulari

AMB EL SUPORT DE