II Reconeixements AVVAC

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

II Reconeixements AVVAC

Estem fartes d’opositar! De preparar projectes per a emplenar papereres, de fer-nos un dossier site specific per cada convocatòria, de ser jutjades, rebutjades, comissariades i mal pagades!

Per això hem decidit NO organitzar uns premis sinó demostrar i reconéixer tot allò que ens possibilite eixir de l’espai de sotmetiment i confusió al qual tat sovint estem llançats. Volem reivindicar polítiques que compten amb nosaltres per a la seua elaboració o la seua millora; volem espais en els quals no sols el mercat siga el valor de selecció i com no, necessitem mitjans de comunicació que mostren allò que fem des de qualsevol lloc. També necessitem ser més i estar més presents en tota l’estructura territorial. Per a això hem compartit amb companyes del món de la crítica, la universitat i artistes per a considerar aquells processos, projectes i mitjans per a reconèixer-los públicament el seu treball i el seu compromís amb les Arts Visuals i la cultura Contemporània

Dit això, hi haurà un xicotet show en el qual també eixiran alguns dels que ho fan definitivament molt malament… però l’humor, allò queer, els marges i estar tots junts farà la resta.

 

PRESENTACIÓ A CÀRREC DE GRAHAM BELL TORNADO
(Escòcia,1966) Artista transgènere, doctora, ornitòloga i cofundadora del col·lectiu La Erreria (*House *of *Bent). Influenciada per DIY, ecosex, retromodernisme i punk, la seua pràctica transdisciplinària inclou la creació d’alter egos, llibres d’artista, vídeo i rituals participatius. Forma part d’AVVAC des del 15M (més o menys).

Coordinen: Graham Bell i Empar Boix. Membres del grup de coordinació d’AVVAC.


Per assistir-hi cal enviar un correu amb nom i cognoms i telèfon a secretario.avvac@gmail.com o info@avvac.net


Les IV Jornades AVVAC tenen lloc a l’Octubre CCC del 2 al 4 de desembre de 2021, organitzades per l’Associació d’Artistes Visuals de València, Alacant i Castelló, amb la col·laboració de l’Octubre CCC.
Més informació a info@avvac.net

desembre 04 2021

Detalls

Data: 04/12/2021
Hora 20:00
Activitat categories:

Recinte

Hall

Per assistir-hi cal enviar un correu amb nom i cognoms i telèfon a secretario.avvac@gmail.com o info@avvac.net

AMB EL SUPORT DE