IV Biennal de València Ciutat Vella Oberta 2019

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

IV Biennal de València Ciutat Vella Oberta 2019

Dins el Circuit de l’Art de la IV Biennal de València Ciutat Vella Oberta assistirem a l’exposició del treball de 35 artistes seleccionats, amb la participació de diversos països, una successió de performances i projecció de vídeos.

La novetat en aquesta 4quarta edició serà l’inici del Cicle de Diàlegs de la Biennal a l’Octubre CCC amb taules de debats sobre muralisme i grafitti a la ciutat de València i la presentació del 1er Diàleg de Gènere: dones artistes.

EXPOSICIÓ:
Obres de Roberto Amador, Pepa Arróniz, Jesús Arrúe, Inma Coll, Irene Clouthier, Nicolás Caballero, Daniel Carpona Plà, Verónica Domingo, Alejandro Escribano, Carmen Ferrando, Josep A. Garcia Bel, Rubén González, Miguel González Frades, Miguel Hache, Yula Ivanovna, Irene Lario, Carmela Lorusso, Alejandro Martínez, Oliver Martínez, Salvador Mascarell, Eva Mauricio, Vidal Monroy, Beatriz Olmo, Anna Pastor, Roberto Pisa Peña, Marian Plate Ros (anaira), Susanna Roig, Jorge Rubert, Paco Sanz, Eduardo Serrano, Inma Soler, Reme Tomás i Lola Tudela.

ACTIVITATS PARAL·LELES A L’OCTUBRE CCC

Divendres 15 de novembre Imatges, carrer i pintura: propostes
–18.00h. “ArteVisión”: projecció de vídeos d’artistes seleccionats per la Biennal de València.
–20.00h. “València, Grafitti i Art urbà”, taula rodona moderada per Rosa López, amb la participació de Diego López Giménez (Dídac), Sergio Terrones i un altre artista a confirmar.

Dissabte 16 de novembre Cicle de Diàlegs de la Biennal 1er Diàleg de Gènere: dones artistes
–17.30h. Presentació del Cicle de Diàlegs de la Biennal, per Rosa López, Marigela Pueyrredon i Lilia Koutsoukou.
–17.45h. Performance “Working girl”, de l’artista Andrea Corrales.
–19.00h. Projecció del vídeo “Beware The Stare,” de l’artista Micaela Maisa Montero.
–19.15h. “Veus de dones artistes”, taula rodona moderada per Rosa López amb la participació de Concha Ros, Ana Chacón i Helena Martí Manzanares.

Del 13 al 16 de novembre Performance “Soul Drawings (dibuixos de l’ànima)” de l’artista Xavier Carillo que regalarà 250 retrats originals diaris a tots els ciutadans que visiten el Circuit de l’Art de la Biennal de València
–18.00h dimecres 13, dijous 14 i divendres 15
–18.30h dissabte 16

Organitzat per Ciutat Vella Oberta amb la col·laboració de l’Octubre CCC

novembre 12 2019

Detalls

Inici: 12/11/2019 | | 00:00
Fi: 5 gener | | 00:00
Activitat categories:

Recinte

Sala d’exposicions