FCCC 2020: Sessió Drets Humans a l’Àfrica

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

FCCC 2020: Sessió Drets Humans a l’Àfrica

SECCIÓ PANORAMA

La fiebre del oro, de Raúl de la Fuente (25’)
A Cabo Delgado, Moçambic, la pobresa de la població i la riquesa del subsòl continuen siguen inconciliables, emportant-se per davant la vida de centenars de miners. Sabies que la teua salut depén del seu treball?

 

L’infern, de Raúl de la Fuente (23’)
Chennu va cometre amb 15 anys el seu primer delicte: ser un xiquet del carrer. I va entrar en l’infern: Pademba Road, la presó d’adults de Freetown. En l’infern mana Mr. Sillah, i no hi ha esperança. Chennu aconseguí sortir després de quatre anys. Ara hi vol tornar.

Nord, de Cesc Nogueras (18’)
Seheno té 10 anys i admira la seua professora. En la seua petita aldea rural del centre de Madagascar, allò que més li agrada és anar a l’escola, però les collites dolentes provoquen que el seu pare l’obligue a emprendre un viatge cap a la gran ciutat buscant oportunitats. El fum, el soroll, el ritme de vida frenètic i els alts edificis plantegen a la xiqueta grans dubtes sobre la idea que els adults tenen del desenvolupament. És el Nord el millor lloc per viure? Quin camí deu escollir?

 

Activitat inclosa en el VIé Festival de Cinema Ciutadà Compromès organitzat per ACICOM amb la col·laboració d’Acció Cultural del País Valencià

novembre 04 2020

Detalls

Data: 04/11/2020
Hora 19:00
Activitat categories:

Recinte

Sala d’actes