Converses a l’Espai Ciència: Rosa Porcel

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Converses a l’Espai Ciència: Rosa Porcel

Bioquímica, investigadora en la Universitat Politècnica de València i docent en la Universitat Jaume I, autora del llibre Eso no estaba en mi libro de Botánica (Guadalmazán, 2020).
Conversa conduïda per la periodista Reis Juan.

Rosa Porcel (Granada, 1976) és llicenciada en Ciències Biològiques i doctora en Bioquímica i Biologia Molecular per la Universitat de Granada. La major part de la seua trajectòria investigadora l’ha realitzat en el CSIC estudiant la interacció planta-microorganisme i la tolerància de les plantes a la sequera i la salinitat. Va rebre el Premi Nacional d’Investigació en Relacions Hídriques, atorgat per la Societat Espanyola de Fisiologia Vegetal i ha publicat nombrosos articles científics sobre la relació simbiòtica entre plantes i fongs beneficiosos de terra. Actualment és investigadora a la Universitat Politècnica de València, docent en el Màster de Millora Genètica Vegetal i a la Universitat Jaume I de Castelló.

Aquest llibre va de plantes, però no és un tractat de botànica. Al costat de la seua autora, Rosa Porcel, @bioamara, farem un recorregut per la història per conèixer com han influït en la nostra cultura, com s’alimenten, com viuen, com es relacionen i quins mecanismes tenen per a defensar-se o adaptar-se a l’entorn, concloent amb la reproducció i l’origen d’una nova planta. Tot això acompanyat de divertits, fascinants i desconeguts esdeveniments i anècdotes que van embastant de forma magistral la història humana i la història vegetal.

maig 26 2021

Detalls

Data: 26/05/2021
Hora 19:00
Activitat categories:

Recinte

En línia