Conferència de Conchúr Ó Giollagáin

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Conferència de Conchúr Ó Giollagáin

Addressing the Contradictions of Language Promotion without Sufficient Language Protection: A New Approach to the Societal Dynamics of Threatened Minority-Language Group

Presentat per Ferran Suay

Conchúr Ó Giollagáin és un dublinès que ha viscut durant molts anys a diverses regions de parla irlandesa abans d’arribar a la University of the Highland and Islands (Escòcia) el 2014. Ha estat professor de sociologia del llenguatge a l’Escola de Ciències Polítiques i Sociologia de la Universitat Nacional d’Irlanda de Galway. Ara viu a Inverness. Actualment és professor de recerca sobre el gaèlic, i director de l’Institut de Ciències del Llenguatge de la UHI.
Està especialitzat en planificació lingüística i en cultura i sociologia de llengües minoritàries, i ha escrit molt sobre temes relacionats amb la sostenibilitat d’aquestes cultures, especialment les comunitats gaèliques a Irlanda i Escòcia.
Els seus interessos docents i de recerca inclouen la planificació lingüística, la sociolingüística, l’antropologia lingüística i la biografia de Gaeltacht.


Acte organitzat per Acció Cultural del País Valencià

juny 12 2023

Detalls

Data: 12/06/2023
Hora 18:00
Activitat categories:

Recinte

Aula 1

Nota: la conferència s'impartirà en anglès

AMB EL SUPORT DE