Cant al terrat amb la Falla Immaterial

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Cant al terrat amb la Falla Immaterial

La Falla Immaterial de la Universitat de València et convida enguany a cantar les cançons tradicionals valencianes. Deixa’t acompanyar per un algorisme d’intel·ligència artificial que processa les nostres veus per a construir monuments multimèdia de manera col·laborativa.

Durant aquesta trobada cantarem, tocarem i espantarem tot els mals amb l’equip investigador i artístic que hi ha darrere d’aquesta iniciativa de divulgació científica que impulsa des de fa cinc anys l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE-UV).

Uneix-te a les cantaores, els cantaors i músics de referència del cant tradicional valencià com ara Maribel Crespo, Pepiu de Castellar, Mª Amparo Hurtado, Pep Mama, Noelia Llorens, Toni Guzmán, Rebeca Martin, Hilari Alonso i Juanra Martín.

Porta el teu mòbil i no l’apagues: t’ensenyarem a plantar falles virtuals des de les quals podràs escoltar-nos a totes i a tots cantar des de dos punts icònics: la ciutat de València vista des del Micalet i l’horta des del campanar de Carpesa.

La Falla Immaterial és un projecte participatiu en què “la falla eres tu” i que és possible gràcies al suport i a la col·laboració del: Servei de Política Lingüística, Centre Cultural La Nau i Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat de València; EMT; Projecte Cant i Plora; Destil·leries Tenis; Grup Caps; i Junta Central Fallera.


Organitzat per la Falla Immaterial amb la col·laboració de l’Octubre CCC

març 13 2021

Detalls

Data: 13/03/2021
Hora 11:00
Activitat categories:

Recinte

Terrat

La inscripció es farà a traves de l’app de reserva d'entrades "Eventbrite":

Inscripció gratuïta obligatòria a Eventbrite

S'informa a les persones que assistisquen que:
- És millor avançar l'arribada a l'esdeveniment per evitar cues.
- L'aforament estarà limitat amb assignació de seients seguint la normativa vigent.
- A l'esdeveniment s’aplicaran totes les normes generals establertes per a la reducció del contagi pel Covid-19.
- És obligatori l’ús de caretes, preferentment higièniques i quirúrgiques, així com l’ús adequat d’aquestes, és a dir, que ha de cobrir des de la part del septe nasal fins a la barbeta inclosa.

.

AMB EL SUPORT DE