«American Way of Life». Homenatge a Josep Renau entre la música i el cinema, per Joan Gómez Alemany

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

«American Way of Life». Homenatge a Josep Renau entre la música i el cinema, per Joan Gómez Alemany

Projecció del treball audiovisual «American Way of Life. Homenatge a Josep Renau», obra de Joan Gómez Alemany, que es va estrenar al Festival Mixtur (Barcelona, octubre de 2023).

El dia 5 d’octubre de 2023 en el Festival Mixtur de Barcelona es va estrenar la primera aproximació des de la música contemporània a la sèrie de fotomuntatges de Josep Renau titulada «The American Way of Life». La música realitzada pel compositor valencià Joan Gómez Alemany, va tractar des dels sons la famosa sèrie de Renau que alhora va ser projectada en vídeo, unint so i imatge en un tot indiscernible.

Ara, per primera vegada, es presenta a l’Octubre CCC el resultat visual d’aquesta composició. Més informació sobre tot el projecte en el nostre blog.

 

 

Composició i direcció: Joan Gómez Alemany
Amb la participació del Sond’Ar-te Electric Ensemble: Pedro Carneiro, cond / Sílvia Cancela, fl / Nuno Pinto, cl / Vítor Vieira, vl / Luís André Ferreira, vc / Elsa Silva, pno / Paula Azguime, sound / Miguel Azguime, elec


Organitzat per l’Octubre CCC amb la col·laboració de la Fundació Josep Renau

febrer 21 2024

Detalls

Data: 21 febrer
Hora 19:00
Activitat categories: ,

Recinte

Sala d’actes

Després de la projecció, l’artista Javier Parra realitzarà una visita comentada al seu mural «El futur treballador del comunisme», basat en l’obra de Josep Renau, que està instal·lat al hall de l’Octubre CCC.

AMB EL SUPORT DE