Convocatòria del Festival de Cinema Ciutadà Compromès 2021

Convocatòria del Festival de Cinema Ciutadà Compromès 2021

L’Associació Ciutadania i Comunicació (ACICOM), organitza la setena edició del Festival de Cinema Ciutadà Compromès que tindrà lloc durant la tardor de 2021

Un dels objectius nuclears d’ACICOM, des de la seua fundació, és la millora de la dieta mediàtica i cultural de la ciutadania valenciana; per a la qual cosa volen potenciar els projectes audiovisuals nascuts en el si de la ciutadania i/o que aconsegueixen el seu suport. Des del 2015 s’ha consolidat un projecte singular i estimulant: el Festival de Cinema Ciutadà Compromès (FCCC), un festival que ofereix nombrosos audiovisuals amb una mirada critica cap a les realitats del nostre entorn.

Les dades de celebració s’han programat, com és habitual, començant el dia 27 d’octubre, Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual fins a finals de novembre. El festival tindrà lloc a nombroses seus arreu del País Valencià i una d’elles serà, com sempre, l’Octubre CCC.

En total es lliuraran sis premis (ficció, documental, noves realitats socials, micromecenatge, audiovisual en valencià i premi especial del públic) i ja es poden consultar les BASES per a participar-hi. El termini d’inscripció acaba el 16 de setembre de 2021.

 


Els premiats en l’edició de 2020 durant la cerimònia de cloenda

AMB EL SUPORT DE