Estrenem Fuera de horas, el darrer film d’Alberto Adsuara

Estrenem Fuera de horas, el darrer film d’Alberto Adsuara

L’Octubre CCC estrenarà aquesta setmana Fuera de horas, el darrer film d’Alberto Adsuara, fotògraf i cineasta valencià inclassificable. L’obra, la segona pel·lícula d’una sèrie de sis sobre el desig de la dona al cinema, analitza l’home comú a partir de la pel·lícula / documental After Hours (Jó qué noche) de Martin Scorsese, recolzant-se en altres pel·lícules com El manantial, Terciopelo azul i Choose me.

Alberto Adsuara és ben conegut pel públic de l’Octubre CCC, ja que és a la nostra sala on ha presentat els seus treballs anteriors: la sèrie Angel business, el treball Error fatal (tant en format cinematogràfic com teatral) i l’estrena de la seua pel·lícula anterior, Psico, ara fa just un any.

D’altra banda, en aquests mateixos moments, Alberto Adsuara té una exposició fotogràfica a la galeria valenciana Momentolux (Literat Azorin, 30 – Russafa). La mostra, amb el títol “A ver…” i que pot visitar-se fins el 6 de novembre, aprofundeix en l’obsessió del fotògraf per la col·lecció del Museu de Belles Arts de València. Recomanem la lectura de la crònica que Salva Torres li ha publicat a Makma.

Quant a l’estrena de Fuera de horas, i degut a les condicions actuals d’aforament de les sales, es realitzarà en dues projeccions de la pel·lícula (una el dijous 29 d’octubre i l’altra el divendres 6 de novembre) i cal reservar la invitació a través de l’app Eventbrite.

Invitació per a la sessió del dijous 29 d’octubre.

Invitació per a la sessió del divendres 6 de novembre.

AMB EL SUPORT DE