FLIB / Festival Internacional de Literatura Breu

FLIB / Festival Internacional de Literatura Breu


València, 13-15 de maig (les activitats a l’Octubre CCC seran el dissabte 14 de maig)
FLIB / Festival Internacional de Literatura Breu, una trobada internacional amb vocació interdisciplinària a València.
De divendres a diumenge tindrà lloc a València el primer festival dedicat a la brevetat en literatura, per mostrar la potència que pot tenir (que té), també, la brevetat, ja siga en narrativa, teatre, articulisme o poesia. Som una cultura de grans brevistes i els posarem en contacte amb la resta de grans brevistes del món.


Liudmila Petruixévskaia (foto: David Shankbone)
Més de trenta autors convidats, entre els quals Liudmila Petruixévskaia i el seu cabaret moscovita, el recital poètic de Dolors Miquel, la primera manifestació a Europa d’escriptors joves i la participació de destacats noms com Ferran Torrent, Martí Domínguez, Màrius Serra, Núria Cadenes, Guillem Frontera o Laura Borràs.
Un festival per donar visibilitat al fet d’escriure, als escriptors en català, als escriptors en qualsevol altra llengua els textos dels quals ens arriben també traduïts a la nostra. Es pot explicar el món dins d’un relat breu. I que siga divertit de fer. De llegir. De sentir. Un festival per a tothom: gent que escriu i gent que llegeix, gent jove, gent gran i de tota mena amb ganes de combinar pensament i esperit lúdic.
L’assistència és gratuïta, però com que les places són limitades, els organitzadors demanen que els assistents s’inscriguin prèviament. El dinar de tapes literàries i el sopar literari cal reservar-los (10/15eur per persona).

Dolors Miquel
Els actes es faran a La Nau, Ca Revolta, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània i a la Societat Coral El Micalet.
Ho organitza l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) amb el patrocini de la Diputació de València i la Institució de les Lletres Catalanes; i amb la col·laboració d’Acció Cultural del País Valencià, Ca Revolta, l’Institut d’Estudis Catalans, La Veu del País Valencià, la Societat Coral El Micalet, la Universitat d’Alacant i la Universitat de València.
L’assistència es fa per inscripció.
Consulteu aquí el programa complet.
@EscriptorsAELC / #FLIB