Converses a l’Espai Ciència: Anna Lluch

Converses a l’Espai Ciència: Anna Lluch


El passat 1 de març i dins de les activitats de l’Espai Ciència de l’Octubre CCC tinguérem l’oportunitat de conversar amb l’oncòloga valenciana Anna Lluch.
La periodista Reis Juan va conduir un programa de ràdio sense ràdio, amb el suport tècnic de Pepe Moreno.
Aquí teniu l’àudio complet de la seua intervenció:


Anna Lluch es va graduar en Medicina per la Universitat de València i s’especialitzà en Hematologia i Oncologia Mèdica a l’Hospital Clínic Universitari de València. L’any 1985 es doctorà per la Universitat de València. Ha treballat com a investigadora invitada en l’Istituto Nazionale dei Tumori de Milà, el Laboratori de Biologia Experimental i l’Hospital MD Anderson Cancer Center de Houston.

Reis Juan, Anna Lluch i Juli Peretó en un moment de l’acte
La doctora Lluch és catedràtica de Medicina en la Universitat de València i cap del Servei d’Hematologia i Oncologia de l’Hospital Clínic Universitari de València. Membre de la Societat Espanyola d’Oncologia Mèdica, de l’European Society for Medical Oncology, de l’American Society of Clinical Oncology, de la Societat Espanyola de Senologia i de la Fundació d’Estudis Mastològics. Ha exercit com a assessora del Programa de Diagnòstic Precoç de Càncer de Mama, membre del Comité Assessor del Pla del Càncer i del Comité Assessor del Programa de Càncer Hereditari al País Valencià. També és investigadora de la Fundació d’Investigació de l’Hospital Clínic i de la Unitat d’Investigació Clínica de Càncer de Mama del Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques. L’any 2010 rebé l’Alta Distinció de la Generalitat al mèrit científic i el 2014 fou distingida amb la Medalla de la Universitat de València.


La periodista Reis Juan i la doctora Anna Lluch