Audition #10 amb Ángel Molina

Audition #10 amb Ángel Molina


Divendres 19 de febrer a les 20.30h.
Audition és un projecte musical divulgatiu centrat en l’escolta guiada d’una selecció de temes escollits pels artistes convidats a cada edició. Una acurada selecció de djs i productors que ens conten en primera persona per què un determinat track s’ha convertit en rellevant dins de la seua maleta i de com els ha influït en la seua carrera professional. És una experiència audiovisual que es realitza a diversos espais (entre ells, l’Octubre CCC) i en la que, d’una forma dinàmica, s’analitzen els temes elegits pels convidats, aprofundint i compartint amb el públic l’experiència personal de cada artista amb la sua selecció musical.


Audition #4 a l’Octubre CCC, amb Jupiter Lion
Des dels seus inicis han passat artistes com ara Fran Campos (Black Label / Le Club / Observatori), Nacho Marco (Loudeast Records), Fran Lenaers (Spook Factory / Megabeat / Interfront), Jupiter Lion (B Core) i AFFKT (Sincopat), les intervencions dels quals poden ja ser visionades a la web d’Audition. Estan en edició les trobades amb Iván Serra (Metro Dance Club), Jonas Kopp (Spectra / Tresor / CMYK), Alex Under (CMYK) i Petar Dundov (Metro Dance Club).
Ara en 2016, Audition celebra el seu segon aniversari i estrena imatge amb nous fitxatges en l’equip. Sergio Máñez, fundador i director del projecte, està acompanyat per Antonio J. Albertos (Volumens), Joshua Vázquez, Moy Santana (tv2beat), Jorge Moreno (coolState), Dave P. Mansergas (DP Mansergas), Alberto García (Sr. Pulpo) i Francisco Domingo (notorize)

Ángel Molina al Primavera Sound de 2014 (Boiler Room TV)
El proper divendres 19 de febrer, Audition celebra també la seua desena edició amb la presència d’un dels djs clau per entendre l’evolució de la música electrònica al nostre país: Àngel Molina.
El veterà dj barceloní serà el protagonista de l’event i –com en les anteriors sessions- compartirà amb el públic els tres temes més rellevants i influents de la seua carrera professional. La seua experiència i forma d’entendre la música quedarà reflectida en una conversa que pretén aprofundir en la visió més personal d’aquest artista.

L’Auditon començarà a les 20.30h a l’Octubre CCC (entrada lliure, aforament limitat). Després, l’aniversari seguirà al club Propaganda, a partir de la 1 de la nit. Aquesta sala està situada a la discoteca Play Club de Russafa, on els integrants de l’equip Audition (Sergio Máñez, Moy Santana, Catalina Isis i H4L 9000) compartiran cabina amb Àngel Molina.
https://soundcloud.com/arkhebookings/angel-molina-sala-moog-barcelona-13-02-2015

AMB EL SUPORT DE