XVII Setmana de la Ciència

XVII Setmana de la Ciència


L’Espai Ciència de l’Octubre CCC celebra a partir de demà dissabte 21 de novembre la XVII Setmana de la Ciència, amb una sèrie de propostes divulgatives que estudiaran diversos aspectes científics.
Així, dissabte 21 a les 19.30h (i en el marc de la Plaça del Llibre) es farà la taura rodona “La ciència en la literatura”, a propòsit de la publicació del llibre del mateix títol (Edicions UB) de Xavier Duran. Dialogaran amb l’autor Anna Moner, Martí Domínguez i Juli Peretó.


Xavier Duran, autor de “La ciència en la literatura”.
Les activitats seguiran el dilluns 23 de novembre amb el Bar de Ciències “D’on venim?” a propòsit de la publicació del llibre Orígenes (Ed. Crítica) i del número 87 (Tardor 2015) de la revista Mètode dedicat a l’origen de la vida.
Participaran Carlos Briones (Centro de Astrobiología, INTA-CSIC), Alberto Fernández Soto (Instituto de Física de Cantabria, UC-CSIC) i com a moderadora la periodista Reis Juan.

Per acabar, el dijous 26 de novembre a les 19 hores es farà “Encontres amb la Maleta de la Ciència”, un projecte de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València basat en el llibre d’Enric Ramiro (professor de la Universitat Jaume I).

La Maleta de la Ciència és un recurs didàctic que conté experiments senzills a l’abast de les famílies i les escoles. Hi comptarem amb l’autor i la presentació anirà a càrrec de Fernando Sapiña.
(Imatge de la capçalera: representació artística d’una molècula d’àcid ribonucleic (ARN). Crèdit: Nicolle Rager Fuller, National Science Foundation.)

AMB EL SUPORT DE