“Rotatiu imaginari”, d’Ada Díez

“Rotatiu imaginari”, d’Ada Díez

Cartell expo Rotatiu Imaginari
Inauguració a l’Octubre CCC el dijous 7 de maig a les 20.00h.
L’Institut Confuci de la Universitat de València presenta el proper 7 de maig a l’Octubre CCC la instal·lació Rotatiu imaginari de l’artista Ada Díez, que reflexa en ella les influències rebudes per la seua gran vinculació amb l’Institut, en formar part del seu equip de disseny gràfic durant 7 anys.

Obra d'Ada Díez
La instal·lació està integrada per un gran mural i per vuit il·lustracions serigrafiades sobre paper de periòdic xinès. L’obra entrellaça mitologia i cultura popular xinesa per crear un univers de fideus, farolets, dracs, horòscops, ètnies i ventalls.
Ada Díez (1984) és una il·lustradora valenciana que destaca per la seua versatilitat, fet que li permet formar part de projectes d’índole molt diversa. Fascinada per l’element fantàstic, les curiositats i els petits detalls, per tot allò situat entre el món naïf i la senzillesa, amb tocs absurds, tot per crear el seu propi univers, en el qual, amb un dibuix molt característic, expressa sense por la quotidianitat i la frikesa. El seu és un dibuix de petits reflexos de la continua batalla entre els seus vessants iconodúlic i iconoclasta.
Ada Díez a l'Octubre CCC
Ha participat en exposicions individuals i col·lectives a diverses ciutats peninsulars, incloent-hi Madrid, Barcelona i València, i en aquests moments es troba en plena ebullició amb el projecte sonogràfic Hits With Tits, un projecte dirigit a il·lustradores i “senyoretes amb bandes” que va ja pel seu segon disc recopilatori, finançat a través de crowfunding. És també una de les ments creatives que s’amaguen darrere El Fresquito Franzine. Tot un món interior que explorar.
La instal·lació es podrà visitar fins el 6 de juny.

AMB EL SUPORT DE