Recomanem: taller de Lluís Miñarro a l'EACC de Castelló

Recomanem: taller de Lluís Miñarro a l'EACC de Castelló

Lluís Miñarro
Del 20 al 22 de juliol, en horari de matí i vesprada d’11.00 a 14.00 h i de 16.00 a 20.00 h, el productor i director de cine Lluís Miñarro impartirà en l’Espai d’Art Contemporani de Castelló, el taller de cine: “La pulsió cine/art”.
Després de vint-i-cinc anys alternant la producció i la realització cinematogràfica Lluís Miñarro s’ha convertit en una de les figures més singulars del cine del nostre país, especialment a través de la seua productora Eddie Saeta. Al llarg del taller el realitzador analitzarà aspectes relacionats tant amb la direcció de les seues pel·lícules com amb la producció de cine independent des de la perspectiva europea. Al seu torn s’endinsarà en qüestions com el càsting, les servituds creatives del guió, el finançament televisiu o la distribució i exhibició de pel·lícules. Paral·lelament es durà a terme l’anàlisi de dos films: Touch of Evil i Stella Cadente.
El taller està destinat a qualsevol amant del cine i especialment a aquells interessats en el cine independent contemporani.
El preu del taller és de 30 € públic en general // 24 € per a amics de l’Espai. El termini d’inscripció està obert fins al 17 de juliol i pot sol·licitar-se a través de l’adreça electrònica [email protected]

AMB EL SUPORT DE