Recomanem: La Bouesia al Santa Mònica (Barcelona)

Recomanem: La Bouesia al Santa Mònica (Barcelona)


El Festival d’Acció Poètica Bouesia tindrà una projecció important a Barcelona on del 22 al 25 d’octubre ocuparà i poetitzarà l’Arts Santa Mònica, un dels espais de creació cultural més rellevants del país. Concretament la Bouesia portarà a l’Arts Santa Mònica l’exposició Psicogeografia d’un festival. 2005-2015 i també hi presentarà el llibre homònim sobre els deu anys del festival, que just s’acaba d’editar.

L’exposició és la mateixa que el mes de juliol es va inaugurar a Lo Pati-Centre d’Art Terres de l’Ebre i que durant la primavera del 2016 es traslladarà a l’Octubre CCC de València. El seu comissari, l’artista valencià, Rafael Tormo, codirector juntament amb el músic de Deltebre, Miquel Àngel Marín del festival Bouesia, l’ha concebuda no com una proposta memorística “sinó com un espai de trànsit on conflueixen els protagonistes que durant aquests deu anys han fet possible el festival”. Així la mostra s’estructura al voltant de deu taules, una per cada any del festival que contenen objectes, documents, elements sonors i visuals del que han estat aquests deu anys de Bouesia.

En les diverses activitats programades, i entre d’altres, participaran Javier Bassas, Carles Andreu, Marina Garcés, Carles Hac Mor, Ester Xargay, Mireia Santop, David Ymbernon, l’Associació de Dones de la Cava-Deltebre i la Fanfara de Torredembarra.
Consulteu aquí el programa complet.

AMB EL SUPORT DE