Recomanem: exposició Art

Recomanem: exposició Art


La Galeria Trama i la Sala Parés de Barcelona inauguren Art<35, l’exposició col·lectiva dels deu artistes guanyadors del Concurs Art<35 BS 2015, certamen dedicat a joves artistes de menys de 35 anys que treballen la pintura i la fotografia.
L’exposició, que es podrà visitar del 3 al 26 de setembre, està formada per cinc peces de cadascun dels deu artistes seleccionats pel jurat del concurs Art<35 BS 2015. Es tracta de joves creadors que es troben en l’etapa d’inserció en el circuit professional de l’art contemporani. Un dels objectius del concurs és que els artistes puguin establir contactes amb crítics, comissaris, institucions, galeries i clients o col·leccionistes.


Clara Palomar: “Edifici per habitar”. Sèrie “Refugis de memòria” (2014-2015)
La mostra constitueix una selecció de creació emergent avalada per un jurat d’experts de prestigi. De les 50 peces exposades, 30 són fotografies mentre que 20 són pintures. Els artistes reben una beca de producció del patrocinador, la Fundació Banc Sabadell. Les obres estaran a la venda i hi haurà un programa d’adquisicions en què sis empreses s’han compromès a adquirir com a mínim una obra cadascuna. De la mostra se n’ha editat un extens catàleg.
Aquest any la mostra a més d’exposar-se a la Galeria Trama i la Sala Parés es presentarà també a partir del dia 2 d’octubre a Sala Bizkaia Aretoa de la Universitat del País Basc, amb la col·laboració de la Facultat de Belles Arts d’aquella Universitat.
Els artistes guanyadors d’Art<35 són:
Aïda Andrés (Barcelona, 1985)
Javier Artero (Melilla, 1989)
Sonsoles Company (Madrid, 1993)
Di+lA group (Elx, 1983 i 1984)
Mar Guerrero (Palma de Mallorca, 1991)
Charlotte Jansen (Herdecke, Alemanya, 1991)
Iker Lemos (València, 1991)
Clara Palomar (Castelló de la Plana, 1990)
Mònica Planes (Barcelona, 1992)
Cristina Santos (Vila-real, 1990)

Di+lA group: “Submergit núm. 40” (2015)
La vuitena edició del concurs ha estat organitzada per l’Associació Art<35, convocada per la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona i patrocinada per la Fundació Banc Sabadell.
En aquesta vuitena edició del concurs també hi han col·laborat la Facultat de Belles Arts de la Universitat Complutense de Madrid, la Universitat del País Basc i la Universitat Politècnica de València.

Imatge superior: Aïda Andrés: “Òval groc” (2014)

AMB EL SUPORT DE