Miquel Gil i Pep Gimeno "Botifarra" es despullen a l'Octubre CCC

Miquel Gil i Pep Gimeno "Botifarra" es despullen a l'Octubre CCC

Nus
Presenten el seu espectacle “Nus” el diumenge 8 de març dins del festival HOSTES.
Nus és un concert acústic, didàctic, obert i interactiu. Si el públic ho desitja pot intervenir i demanar aclariments o fer alguna petició concreta. I ja veurem si li fan cas… Tot amb senzillesa, amb una erudició científica però sempre a l’abast de tothom i amb el bon humor que caracteritza la casa Pep & Miquel, cantaors de primera. Un espectacle on cal anar amb les orelles ben netes i lluents, per a poder escoltar, sense perdre-se’n res, el millor de la música tradicional valenciana.

Miquel Gil i Pep Gimeno “Botifarra” en l’actuació que van fer al casal de la Falla Arrancapins de València (via Malalt de Falles)
Les inigualables veus d’ambdós artistes, juntament amb la guitarra de Gil i les percussions de Botifarra, són els elements bàsics que vertebren un repàs als diferents pals i estils de l’arbre musical del País Valencià. Amb un to distés i col·loquial, Miquel Gil i Pep Gimeno ‘Botifarra’ enfilen les cançons de l’espectacle com per art de màgia, com qui no vol la cosa o com aquell qui canta entre amics: ara un ‘xascarrillo’ aquí, ara una broma allà i de cant en cant van passant les seguidilles, els cants de batre, les jotes i els fandangos o les havaneres. Tota una delícia, vaja.
L’actuació que presentem forma part del festival HOSTES que té lloc a l’Octubre CCC els dies 7 i 8 de març de 2015. Actuen també Mox, VerdCel, Gener i la Cia. Elisa M. Matallín.
Més informació a lacasacalba.org
Reserva d’entrades a [email protected]

AMB EL SUPORT DE