Lupe Azcano & the Jazzy Beatle Band

Lupe Azcano & the Jazzy Beatle Band


Espai Octubre Concerts presenta el disc Lupe in the Sky with Diamonds, el primer disc de Lupe Azcano, el proper dissabte 28 de novembre.
Nascuda a Buenos Aires el 1986, Lupe comença com autodidacta aprenent d’oïda instruments com el piano o la guitarra i, en fer 16 anys, puja ja als escenaris amb el baix elèctric. El 2004 s’instal·la a València i descobreix que el seu autèntic instrument és la veu i el 2009 inaugura el seu primer projecte de jazz. Lupe Azcano ha fet grans avanços des d’aquell moment, amb la participació en nombrosos seminaris i cursos de cantants i instrumentistes de primer nivell i amb l’actuació a llocs com el Palau de la Música de València o l’IVAM i a festivales com ara el X Pedreguer Jazç, les Jornades de la guitarra a Dénia, les Nits de Jazz de Calp, etc. on ha col·laborat amb grans músics com Ximo Tébar, Ricardo Belda, Ramon Cardo, etc.


Després de cinc anys rodant en el món del jazz, comença les seues primeres incursions en la composició i ho fa fusionant les seues influències del passat (bàsicament el rock) amb la seua experiència del present (el jazz). Així, aconsegueix formar la Jazzy Beatle Band, el projecte amb el qual llança ara mateix el seu primer disc.
En la presentació de l’Octubre CCC el dissabte 28 de novembre a les 20.00h estarà acompanyada per Toni Belenguer (trombó), Ricardo Belda (teclat), Igor Tavan (bateria) i Pep Alcántara, (contrabaix).
Les entrades anticipades (8 €) poden adquirir-se virtualment a notikumi.com i físicament a la llibreria 3i4. El dia del concert en tanquilla valdran 10€.
https://youtu.be/aE2qf6MrGPE

AMB EL SUPORT DE