“Ja no ens alimenten molles”. Sant Jordi a l’Octubre CCC.

“Ja no ens alimenten molles”. Sant Jordi a l’Octubre CCC.

ovidi montllor
Acte a l’Octubre CCC el dijous 23 d’abril a les 19.00h.
Com ja és tradicional, l’Octubre CCC celebra la diada de Sant Jordi amb un acte multitudinari, enguany amb un homenatge a Ovidi Montllor a càrrec dels escriptors valencians.
Intervindran: Juli Alandes, Pep Alfonso, Xavier Aliaga, Carme Arnau Orts, Josep Ballester, Núria Cadenes, Esperança Camps, Antoni Defez, Josep Domingo, Joan Femenia, Isabel Garcia Canet, Ramon Guillem, Enric Iborra, Xelo Llopis, Manel Marí, Josep Micó, Josep Millo, Josep Mir, Eduard Mira, Manuel Molins, Francesc Mompó, Octavi Monsonís, Àngels Moreno, Joan Navarro, Vicent Penya, Pura Peris, Rosa Roig, Mari Carmen Sáez, Encarna Sant-Celoni i Josep Manel Vidal..
A més a més, es comptarà amb una actuació musical d’Andreu Valor

Aquest acte es realitza amb la col·laboració de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, Acció Cultural del País Valencià, el Gremi d’Editors del País Valencià, el PEN Català i el Servei de Política Lingüística de la UV.

Tot seguit presentem algunes imatges de l’acte de l’any passat, que va ser presentat per Ferran Gadea i va comptar amb Feliu Ventura com a cantant invitat.
NuriaCadenes-SJ14_FotoPRATSiCAMPS (6)
FeliuVentura-SJ14_FotoPRATSiCAMPS (1)
LlorençGimenez-SJ14_FotoPRATSiCAMPS (2)

Imatge superior: Monument a Ovidi Montllor a Alcoi, obra d’Antoni Miró. Foto: Josep Soler (ACN)

AMB EL SUPORT DE