Imatges del PinPanPun Collapse

Imatges del PinPanPun Collapse

pinpanpun_collapse
El passat 10 de gener va tenir lloc a l’Octubre CCC la quarta edició del PinPanPun, festival d’art sonor i experimentació, batejat enguany com a “Collapse”, una edició especial de dotze hores ininterrompudes.
En el festival participaren fins a trenta-cinc artistes, d’entre els quals podem destacar figures senyeres de l’experimentació com Llorenç Barber, Bartolomé Ferrando, Montserrat Palacios, Josep Lluís Galiana, Avelino Saavedra o Martí Guillén (coordinador del festival).

01.AntonioSANCHEZ_FotoPRATSiCAMPS (2)
El valencià Antonio Sánchez, també conegut com a Mode One, és un col·laborador actiu de l’escena local i ha format part tant de Toy Divixion com de la l’orquestra de lliure improvisació LOM. Es mou en estils com la música concreta, la improvisació lliure electroacústica, el minimalisme i el sorollisme, influenciat tant per la física com per la cibernètica i la filosofia.
02.AntonioSANCHEZ_FotoPRATSiCAMPS (3)
03.AntonioSANCHEZ_FotoPRATSiCAMPS (10)
04.BARMOPA_FotoPRATSiCAMPS (1)Barmopa és el projecte més nou de Bartolomé Moreno, i amb ell obri la porta als sons més experimentals, la majoria creats amb instruments inventats o modificats per ell mateix. Entre altres festivals ha participat en el Sound-In Estampa de Madrid o el Escucha Errante ZAWP de Bilbao.
05.WeAreNotBROTHERS_FotoPRATSiCAMPS (1)
We are not brothers són en una banda electrònica nascuda a Alcoi el 2006. Influenciats per l’electro i el techno, el punk, el krautrock o la música industrial, el reconeixement els ha arribat després de la publicació del seu segon disc (No som germans, del segell Música de Telers), que va guanyar el Premi Ovidi Montllor al millor disc de música electrònica.
06.WeAreNotBROTHERS_FotoPRATSiCAMPS (4)
Més informació a la web de l’Octubre CCC

AMB EL SUPORT DE