III Jornada de Ciències Socials

III Jornada de Ciències Socials

01.SomEscola-3Jorn_FotoPRATSiCAMPS (5)

Dijous 5 de febrer es va celebrar a l’Octubre CCC la III Jornada de Ciències Socials, dirigida a estudiants de quart d’ESO i organitzada pel Departament d’Humanitats del col·legi Som Escola.

És ja el tercer any consecutiu que l’Octubre CCC acull aquest projecte i, enguany, a més dels estudiants de la cooperativa Som Escola (València) assistiren també alumnes de l’escola La Masia (Museros, l’Horta Nord, també cooperativa) i de l’IES Abastos (València, escola pública).

El tema central tractat enguany era els camps de concentració del nazisme, relacionat amb la commemoració el 70 aniversari de l’alliberament d’Auschwitz. A primera hora es realitzaren tres tallers simultanis impartits per Amnistia Internacional, el Moviment contra la Intolerància i la Comissió d’Ajuda al Refugiat.

La part central de la Jornada, centrada en la temàtica escollida, va anar a càrrec dels especialistes Blas Mínguez, Matias Alonso i Ángel Galán.

02.SomEscola-3Jorn_FotoPRATSiCAMPS (1)

Finalment, i com ja ve sent tradicional, els alumnes tingueren una trobada amb representants polítics, enguany enfocada cap a les eleccions municipals i autonòmiques. Participaren representants de tot l’espectre polític: PP, PSPV, Compromís, Esquerra Unida, Podem, UpyD i Ciutadans.

Els alumnes que coordinaren les diverses seccions foren Geovanna Quishpe, Dayanna Benítez, Olkyc B. Rodríguez i Beatriz Sánchez.

AMB EL SUPORT DE