David Pastor & Nu-Roots

David Pastor & Nu-Roots



Divendres 18 de desembre
a les 20.00h, presenten New Tunes & Old tunes. Cicle de música Barcelona Escenari.
Nu-Roots és un trio liderat pel trompetista David Pastor, que compta amb José Luis Guart al piano elèctric, l’òrgan i els teclats i Toni Pagès a la bateria i el laptop. En aquestes “noves arrels” trobarem una descàrrega de jazz i groove en la que Pastor desplega amb mestria tot el seu talent, celebrant la música que l’ha influenciat durant la seua vida. Trompetista versàtil i virtuós, de discurs refinat i brillant, crea amb el seu grup una fusió entre el jazz i els estils més elèctrics de la música.


José Luis Guart
Aquest nou treball suposa una recuperació de la tradició del blues en el seu repertori, combinada amb composicions pròpies, versions de peces llatines, brasileres i també de poprock (U2, Bob Marley), sempre adaptades al llenguatge del jazz.

Toni Pagès
Nu-Roots ha buscat nous matisos sonors i rítmics per als seus vells temes, en reunir a tres músics de trajectòria solvent i extensa en l’escena catalana de la fusió. New Tunes & Old tunes (Omix, 2014) és també un reflex fidel de la versatilitat de la seua trompeta.
David Pastor (Sedaví, 1974) està considerat com un dels millors trompetistes de l’actual escena musical del nostre país. Actualment col·labora amb músics com Perico Sambeat, Ximo Tébar, Mario Rossy, Eladio Reinón, Joan Soler, Jordi Vilà, Fabio Miano… i ha tocat amb artistes internacionals com Clark Terry, Chris Cheek, Mike Mossman, Steve Marcus, Richie Cole, Dennis Roland, Paquito D’Rivera, Frank Wess, Bobby Shew, Slide Hampton, Dick Oatts o Donal Harrison.

David Pastor
Ha tocat també a festivals de jazz tan prestigiosos com Montreal (Canadà), Montreux (Suïssa), Eurojazz (Mèxic), Cully (Suïssa), Donosti, San Javier, Terrassa, Madrid i Barcelona. En el seu vessant com a músic freelance, d’altra banda, ha actuat i enregistrat amb artistes com Presuntos Implicados, Michael Bubble, Armando Manzanero, Celia Cruz, Lucrecia, Martirio, Seguridad Social, Lolita, Jaime Urrutia…

David Pastor & Nu-Roots al programa “Jazz a l’estudi”, de TV3
Les entrades es venen només a taquilla el mateix dia del concert. Tot i això es pot fer una reserva telefònica per les vesprades al 96 315 77 99.
Preu 10 € / socis d’ACPV 7 €.

AMB EL SUPORT DE