CCIA 2015

CCIA 2015


La Universitat de València acull el 18è Congrés Internacional de l’Associació Catalana d’Intel·ligència Artificial CCIA 2015.
Els dies 21, 22 i 23 d’octubre tant a l’Octubre CCC com a l’ETSE-UV tindrà lloc el congrés CCIA 2015 en què es presentaran i discutiran treballs i propostes d’investigació dins de l’àmbit de la intel·ligència artificial (IA). L’Associació Catalana d’IA promou aquest congrés que reunirà una mostra representativa i interessant d’investigadors tant reconeguts com novells dins del nostre domini lingüístic.
El congrés CCIA, que celebra la seua 18ena edició, té una vocació local i de proximitat però, al mateix temps, manté una reconeguda projecció internacional. Les seues actes es publiquen a nivell internacional i una mostra dels millors treballs se seleccionen per ser estesos en revistes científiques de primer nivell. Edicions anteriors del congrés han tingut lloc a ciutats com Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Castelló, Alacant, Mallorca, l’Alguer, Perpinyà o Andorra.
Enguany, com tots els anys, el congrés inclou xerrades plenàries pronunciades per investigadors rellevants. També hi ha sessions específiques i actes dedicats a estudiants on destaca la presentació de diversos premis a les millors tesis i projectes de grau/màster relacionats amb la IA.

AMB EL SUPORT DE