"Benvinguts a la societat de l’espectacle", de Josep Escuin

"Benvinguts a la societat de l’espectacle", de Josep Escuin

Benvinguts a la societat de l'espectacle. FOTO - JOSEP ESCUIN
Inauguració de l’exposició Les fulles mortes a l’Octubre CCC el dijous 12 de març
Aquest dijous 12 de març, a les 19.00h, presentem a l’Octubre CCC l’espectacle audiovisual i performatiu Benvinguts a la societat de l’espectacle, original del fotògraf Josep Escuin i amb la direcció musical de J. S. Chapi.
L’obra reflexiona sobre l’ésser humà, la seua pell, la seua mirada, la seua sexualitat, la seua nuesa més enllà del propi fet d’estar nu, sentir el seu propi cos i mostrar-lo a tota una societat. Una societat que al mateix temps l’observa i el jutja, una societat de la qual forma part. L’ésser humà és el major espectacle de la vida….. i de la mort.

En l’acte s’interpretaran peces del propi Chapi (ben conegut especialment per la seua formació Amores), a més de S. Reich, K. Stockhausen i John Cage. Seran interpretades per J. S. Chapi, Miguel Ángel Berbis, Rosa Gil, Conxi Valero i l’actriu Maribel Bravo.
La finestra. FOTO - JOSEP ESCUIN
Fotografia de la sèrie “La finestra”
L’actes és la inauguració de l’exposició Les fulles mortes, del mateix fotògraf, inspirada en “Les feuilles mortes”, poema escrit l’any 1945 pel surrealista Jacques Prévert i popularitzat per la veu de Yves Montand: un cant a la nostàlgia i al record de l’amor passat. Recollint la temàtica d’aquest poema-cançó, el fotògraf Josep Escuin reuneix a Les fulles mortes tres sèries fotogràfiques que reflexionen sobre les relacions de parella; sobre l’amor i el desamor expressats a través de la gestualitat més íntima.
L’exposició podrà veure’s fins el dissabte 18 d’abril.
Hostal Playa. FOTO - JOSEP ESCUIN
Fotografia de la sèrie “Hostal Playa”
Josep M. Escuin Ruíz (Massamagrell, l’Horta Nord, 1971) ha exposat els seus treballs de forma individual i també en exposicions col·lectives a València, Alacant, Barcelona, Madrid, Bilbao, Saragossa, Orense, Porto, Lisboa, Weimar (Alemanya), Ameno (Itàlia), Buenos Aires i Miami. Les seves obres formen part de col·leccions com la del fons de la Universitat Politècnica de València o la Colección Fotográfica Purificación García.
Un dels seus darrers balls. FOTO - JOSEP ESCUIN
Fotografia de la sèrie “Un dels seus darrers balls”

AMB EL SUPORT DE