Barcelona Escenari Cinema 2015.

Barcelona Escenari Cinema 2015.


Dimecres 7 d’octubre a les 19.00h torna el cicle de cinema Barcelona Escenari que reaitzem des de ja fa quatre anys gràcies al patrocini de l’Institut de Cultura de Barcelona i sota la coordinació artística del crític i director de cinema Antonio Lloréns.
En aquesta oportunitat presentarem, com sempre, deu pel·lícules bé rodades a Barcelona, bé dirigides per realitzadors vinculats en aquella ciutat. Serà una mostra del millor cinema que, la majoria de les vegades, serà presentat en persona pel seu director o directora o, en alguns casos pels actors que hi han intervingut, que mantenen també un diàleg directe amb el públic assistent.

La primera sessió serà un homenatge a Vicente Aranda, professional de llarga trajectòria mort recentment. Projectarem Libertarias, un film seu de 1996 produït per Andrés Vicente Gómez i el guió del qual va comptar amb la col·laboració de José Luis Guarner. Hi apareixen, entre altres, Ana Belén, Victoria Abril, Ariadna Gil, Blanca Apilánez, Laura Mañá, Loles León, Jorge Sanz, José Sancho i Joan Crosas.
El cicle s’interromprà la següent setmana per la celebració del festival Mostra Viva del Mediterrani i seguirà després tots els dimecres amb films, entre altres, de Joan Potau, Ventura Pons, Isona Passola, Mireia Ros, Joaquín Jordá, Marc Recha, etc.

La directora Isona Passola, de la qual projectarem el film “L’endemà”.

AMB EL SUPORT DE