Audition #8: Alex Under

Audition #8: Alex Under


Dissabte 26 de setembre a les 20.00h.
Audition segueix el seu cicle d’audicions guiades i arriba a la vuitena edició amb Alex Under. En les sessions d’Audition tractem de donar respostes a les inquietuds dels djs que amb la seua trajectòria ens han influït en la forma d’entendre i d’estimar la música. ¿Com va arribar a aquell disc que li marcà un abans i un després en la seua carrera? Quina és la vertadera història darrere la producció d’un track? Què és el que fa especial un disc en particular?. Aquestes són algunes de les qüestions que abordarem amb el nostre artista convidat.

Alex Under, dj i productor madrileny, és un dels grans representants del techno internacional, unes vegades minimal i profund i d’altres dur i agressiu, però sempre original. Entre molts altres treballs, té publicats Dispositivos de mi granja (2005) a Trapez, on a més té publicats vora una desena d’EPs. A Plus 8 (el segell de Richie Hawtin) va publicar també Collage i a Soma Records l’EP La Máquina de bolas. Al seu propi segell CMYKMusik (activíssima plataforma d’investigació musical) ha planxat recentment Naranja ámbar (el passat mes d’abril) i Verde ambulante (aquest mateix mes de setembre).
Alex Under ha portat el seu live-act per la majoria dels grans clubs del món com ara Womb (Tòquio), Propaganda (Moscou), Panorama / Berghain (Berlín), Fabric (Londres), Space (Eivissa), Kontrol (San Francisco), Sub Club (Glasgow), Weetamix (Ginebra), Fuse (Brussel·les), Goa (Roma), etc. etc.
El mateix dissabte per la nit, Alex Under estarà al Miniclub (València), un event promogut per DVICE.

Entrada per invitació: més informació.

AMB EL SUPORT DE