“Angel Business”, una sèrie d’Alberto Adsuara

“Angel Business”, una sèrie d’Alberto Adsuara


Estrena a l’Octubre CCC el dijous 16 de juliol a les 19.30h.
Angel Business (creada pel fotògraf Alberto Adsuara) és un nou concepte de sèrie. No és una sèrie a l’ús perquè no conté un canal de distribució establit prèviament. No és una sèrie per a televisió tot i que hi podria tenir cabuda… i no és una web-sèrie perquè no acompleix els requisits habituals d’aquest gènere. Podria tractar-se d’una sèrie multicanal, així entesa ja des de la seua mateixa creació i configuració.
Estructurada en 8 capítols i sense un fil narratiu lineal i clar, la sèrie es desenvolupa buscant connexions en els fragments de la mateixa trama. A la sessió de l’Octubre CCC es presentaran el capítol pilot i diverses seqüències d’altres capítols.


Un matrimoni ensinistra a xiques joves per fer allò que la justícia no aconsegueix. Ella, Eva, és propietària d’un saló de bellesa, “El Salón de Eva”, especialitzat en tractaments facials. César, el seu marit, és dibuixant de còmics i un fanàtic de la lectura, “única forma real de coneixement”, segons les seues pròpies paraules. Begoña, filla de César i la seua primera dona, està passant per un moment d’incertesa i confusió, malgrat que té un caràcter fort. És la que ajuda els seus pares a reclutar dones “soldats” per a la causa. Paula, amiga de Begoña, és una dona ambigua, entre ingènua i cruel. El matrimoni s’ha imposat una missió a favor de la Justícia, “de la Justícia per l’Amor”, com diria la mateixa Eva. Hi ha homes que han de pagar per la seua covardia miserable i que cal que siguen castigats per això. Però no tot és el que sembla…
O, si més no, no tot és tan senzill… ni tan comprensible com sembla…

AMB EL SUPORT DE