Videocreació: Amparo Garrido

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Videocreació: Amparo Garrido

Mostra Viva del Mediterrani 2020
Videocreació

Selecció de peces de videoart de l’artista i xerrada “Terra Incògnita”.
Un recorregut per les peces de videoart fins arribar al seu darrer projecte, una peça híbrida entre el videoart, el documental i el cinema.

La valenciana Amparo Garrido és artista visual i cineasta i treballa amb fotografia, vídeo i cinema. El seu darrer projecte ha estat el llargmetratge documental El silencio que queda, reconegut en festivals como el Festival de Cine de Màlaga 2019, el Torino Film Festival 2019, el DOXA Documentary Film Festival 2020 o Sanfic 2020.
Realitza exposicions individuals i col·lectives, nacionals i internacionals des de 1998. Ha rebut premis com el primer premi ABC de Fotografia l’any 2001 o el segon premi Purificación García l’any 2007, quedant seleccionada en altres certàmens com el Premi Pilar Citoler o el premi Ciutat de Palma.
La seua obra es troba en col·leccions com la del Museu Nacional Centre d’Art Reina Sofia, el Centre Gallec d’Art Contemporani a Santiago de Compostel·la, Es Baluard, Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma de Mallorca, la col·lecció de la Fundació Coca-Cola, etc.

PROJECCIONS:
No digas nada
Remanecer
Averiguando aceitunas
Sobre la escucha
–Diversos fragments de la pel·lícula El silencio que queda

Organització: Mostra Viva del Mediterrani amb la col·laboració del Festival Internacional Dona i Cinema i l’Octubre CCCC.

Detalls

Data: 12/10/2020
Hora 19:00
Activitat categories: ,

Recinte

Sala d’actes

La invitació es gestiona a traves de l'app de reserva d'entrades "Eventbrite"

:

Invitació gratuïta obligatòria a Eventbrite

AMB EL SUPORT DE