Vermut negre al terrat amb Xavier Aliaga i Silvestre Vilaplana

Loading Activitats
  • This activitat has passed.

Vermut negre al terrat amb Xavier Aliaga i Silvestre Vilaplana

A propòsit de la publicació dels llibres Això no és un western de Xavier Aliaga i Àngels de la mort de Silvestre Vilaplana (crims.cat).
Modera la trobada l’escriptora Núria Cadenes.

 

 

Això no és un western, de Xavier Aliaga.

Aquesta història comença amb el cínic inspector Feliu Oyono i la seva companya Marga Pitarch sentint la llepada de la mort en un erm, a punt de ser enterrats en vida. El paisatge remet als relats fronterers, amb els herois esperant la irrupció salvadora del Setè de Cavalleria. Però que els codis mestissos no us enganyin, perquè això no és un western: els policies han acabat allí investigant la mort d’una jove, filla d’un empresari rus arrelat a la Marina. Un assassinat salvatge que ens endinsa en una sòrdida teranyina de màfies, negocis tèrbols, fanatisme, ideologies totalitàries i homes que no estimaven les dones. Una història alhora de serveis secrets amb derivades en el Kremlin i el rerefons d’una guerra que se suposava curta i que esdevé una llarga i interminable carnisseria.

 

 

Àngels de la mort, de Silvestre Vilaplana.

La mort sembla haver-se ensenyorit dels carrers de la ciutat: els cadàvers dels implicats en un vídeo que mostra la violació d’una menor comencen a aparèixer, un rere l’altre, just en el moment en què un assassí en sèrie, presumptament inspirat per Déu, es disposa a executar una missió tan macabra com letal. Així que el periodista Roger Casafont i l’expolicia Araceli Lavila, malgrat estar malalta i jubilada, es veuran immersos en una onada de crims que posaran a prova la seva resistència.

març 23 2024

Detalls

Data: 23 març
Hora 12:00
Activitat categories:

Recinte

Terrat

AMB EL SUPORT DE